افضل طريقة لعمل نسكافية بوش و برغوه رائع !!

لكل عشاق النسكافيه نقدم لكم  افضل طريقة لعمل نسكافية بوش و برغوه رائع !!
المقادير
كوب  نسكافيه  .. كوب ماء .. كوب سكر  لو بتاخدي معلقة هيبقى مظبوط جدا .. لو بتحبي السكر زيادة يبقى هتضيفى  كوبين من السكر السكر بيكون حسب الذوق .. بس سكر اكتر يعني رغوة اكتر ووش اثقل 

حضر الخلاط او المضرب الكهربائى  .. ونضع به النسكافيه والسكر والمية فقط ..  ونضربهم الخليط في الخلاط لحين ما تحصلى على رغوه كثيفه كل ما تزودى قى الخفق كل ما يكون النتائج افضل
 ملحوظه   
عدم وضع لبن بالوصفه لان فى ناس كتير بتلخبط وتحط لبن .. منضفش لبن خاااالص
وهذا شكل خليط النسكافيه والمية والسكر.. شايفين الفوم والرغوة حلوة ازاي ..
هنضع الخليط  في علبة ويوضع فى الفريزر فورا 
وده هيكون شكل بعد التجمد فى الفريزر الخليط هيفصل بشكل دا .. دا عادي جدا .. لما نيجي تاخذى منه بتاخدى ملعقة كبيرة من الوش ومن تحت لان اللي تحت دا النسكافيه والسكر
اخذ معلقة كبيره من فوق ومن المية اللي تحت.. ممكن اضافة بطرف المعلقة رشة قرفة .. حسب الرغبة جربيها مش هتندمي
نسخن كوب من الحليب . ونضع فورا على معلقة النسكافيه ونقلب ببطىء حتى يظهر الوش المطلوب ..كما بالصورة
وهذا يكون شكل احلى نسكافيه مظبوط ممكن تشربيه .. وممكن ترسمي عليه براحتك حسب الرغبة .. وبألف هنا

0 التعليقات

اظهر تعليقات : جوجل بلس او تعليقات بلوجر

1